Killer Queen eau de parfum van Katy Perry

Gepubliceerd januari 20, 2015 door pinkpassionbytamara

Wat een juweeltje is deze parfum toch!

20150120_193410-1

Toen ik deze parfum in de winkel zag liggen twijfelde ik geen moment. Het luchtje Purr was al een tijd mijn favoriet, en ik twijfelde ook geen moment aan Katy Perry’s Killer Queen.

Zoals de reclame op tv en in de tijdschriften al duidelijk maakte moest het een sterk parfum worden, en dat is zeker gelukt.
Screenshot_2015-01-20-19-47-10-1

Met geurnoten als praline (werkelijk chocolade!), wilde bessen, pruimen en bergamot ruikt het parfum in eerste instantie behoorlijk zwaar en zoet. Een ware wintergeur dus.
Na een half uur gaat de zwaarte er een beetje af en ruikt het allemaal wat milder. Je zou wel naar exotische bloemen kunnen zeggen.
Je moet dus wel van een zoet parfum houden.

Het flesje is op zich al een sieraad voor je kaptafel. Het is een rode diamant die van onder naar boven donkerder wordt en het dopje is een soort van gouden kroon met Katy’s initialen er op. Het flesje kan niet rechtop staan, waardoor het wel een beetje meer ruimte inneemt, maar ach, zo erg is dat toch niet als je kijkt naar de schoonheid van dit ontwerp?

Aangezien Katy’s nieuwe parfum al in de winkel ligt (de opvolger hiervan: Royal Revolution. Die ga ik zeker nog een keer reviewen!), is de prijs niet meer zo hoog van dit eau de parfum, waardoor het dus een leuk idee is voor de laatste wintermaanden.
Na een snelle google-sessie blijkt dat je nu voor 50 ml ongeveer €25,00 betaalt. Voor zo’n lekker parfum valt dat dus best mee.
Kortom, dit parfum is dus zeer geschikt voor de winter!

5 reacties op “Killer Queen eau de parfum van Katy Perry

  • Heeee, ik vind je blog nu al leuk!! Ga je ook livestyle dingen bloggen? Dan kan je misschien t concert van Miley reviewen😏 en ga je MAC Viva Glam Miley Cyrus ook reviewen?? Als je m niet koopt, ik doe dan wel een ‘gastreview’ hahahah ik koop m zekers te weten daarom!!

    Maar leuk dat je deze blog hebt!

    XxAnne(smilersgroep)

    Geliked door 2 people

    • Hey Anne!!
      Dankjewel! Super lief van je! ♥
      Ik was wel van plan om Viva Glam te kopen en reviewen.. Die review van veracamilla.nl was zo goed, dat het me zeker wat leek!
      Bedankt voor je positieve reactie!
      Xo Tamara

      Like

  • Plaats een reactie