Donderdag = Wie Is De Mol dag

Gepubliceerd januari 22, 2015 door pinkpassionbytamara

image

Vanavond is het weer zo ver!!
De vierde aflevering van Wie Is De Mol komt op de buis. Met rond de 2.5 miljoen kijkers per aflevering is het een zeer goed bekeken en veel besproken programma.

In dit programma (wat ik elk jaar toch weer volg) strijden tien kandidaten met elkaar om de mol te ontmaskeren. Één van de tien is namelijk de mol, die alle opdrachten moet saboteren. En dat terwijl de andere negen kandidaten bij elke opdracht zoveel mogelijk geld in de pot willen krijgen èn goed moeten opletten wie er een mollenactie uithaalt. Natuurlijk is het niet zo simpel dat je gelijk al kunt zeggen wie de mol is. De andere kandidaten houden er ook van om te mollen en zo de rest op het verkeerde been te zetten. Alles om maar zo lang mogelijk in het spel te blijven. Aan het einde van de aflevering staat er namelijk een test en executie op hen te wachten. Diegene die de minste vragen goed had over de mol krijgt een rood scherm en mag naar huis. Bij de eerste aflevering was Pieter de ongelukkige, en bij de tweede was dat Evelien.
Zelfs bij de test en executie kan het er nog spannend aan toe gaan: soms worden er jokers en vrijstellingen gebruikt, en soms gaat er zelfs niemand naar huis. Dat was de vorige aflevering het geval.

Wie Is De mol leeft. Dat merk je elke vrijdag in bijna elke openbare ruimte. Toen ik nog op school zat, werd er de volgende dag door praktisch de hele klas besproken wie er naar huis moest, wie welke mollenactie had en wie er verdacht werd als mol. Bijna iedereen verdacht wel iemand anders. Dat maakt het zo leuk. Je kunt er samen van genieten. En daarom ga ik vanavond zeker weer kijken. Want wie gaat er weer mollen? En wie krijgt het rode scherm te zien?

image

Wie Is De Mol, te zien op NPO 1  om 20:30 uur.

Advertenties

Eén reactie op “Donderdag = Wie Is De Mol dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: