Lush Honey I Washed The Kids Soap

Gepubliceerd januari 23, 2015 door pinkpassionbytamara

Toen ik het lang verwachte pakketje van Lush kreeg was ik ontzettend blij. De Honey I Washed The Kids Soap waar iedereen altijd zo positief over is, zat namelijk ook in het volle pakketje!

Allereerst viel me de verpakking op, wat een grappig geel zakje! Op de sticker staat: “Real honey hand and body soap to soothe and sweetly scent your skin”. Dat belooft zeker veel goeds!

image
Lush Honey I Washed The Kids Soap, 100 gram, €5.75

Het zakje ging open en daar kwam een groot blok caramel uit!

image

De zeep ruikt namelijk heerlijk naar echte toffee, maar heeft ook een kruiderige wintergeur erbij hangen. Ik kan het niet echt benoemen, maar het is in ieder geval geen suikerzoete caramelgeur.

image

Als je dan je handen ermee gaat wassen, merk je dat hij goed schuimt, nog net zo lekker ruikt en dat hij uiteindelijk best lang mee gaat. De zeep laat je handen een beetje stroef achter. Absoluut niet uitgedroogd, maar juist lekker verzorgd. Tot nu toe is dit de beste zeep die ik ooit heb geprobeerd!

image

Het is dus een winterse ‘lekkernij’ die je handen verzorgd en naar caramel ruikend achterlaat. Ik gebruik hem niet voor mijn lichaam, maar als je dat fijn zou vinden zou dat ook prima kunnen. Honey I Washed The Kids is ook een enorm goed verkopend product bij Lush, en dat verbaast me ook niets, want het is een echte verwennerij!

Advertenties

Eén reactie op “Lush Honey I Washed The Kids Soap

 • Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  %d bloggers liken dit: