Donderdag = Wie Is De Mol dag #2

Gepubliceerd januari 29, 2015 door pinkpassionbytamara

image

Yes! Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Wie Is De Mol! En omdat mijn vorige artikel over Wie Is De Mol blijkbaar goed beviel, heb ik besloten een vervolg te schrijven.
Bekijk het eerste artikel hier:
https://pinkpassionbytamara.wordpress.com/2015/01/22/donderdag-wie-is-de-mol-dag/

Vanavond is het dus weer zo ver. Omdat we vorige week hebben gezien dat Ajouad naar huis moest, kunnen we in ieder geval nog iemand van het lijstje afstrepen. Want hoe verder je in het spel komt, hoe minder BN’ers de mol kunnen zijn. Maar het wordt ook moeilijker om te ontdekken wie er geld uit de pot houdt, want iedereen wil mollen om de anderen op het verkeerde been te zetten…

Het leek me handig even een lijstje te maken met opvallende molacties en aanwijzingen die mij opgevallen zijn.. Wie weet heb je er wat aan, en verdenk je straks, net als ik Viktor..

image

Viktor Brand

Viktor gedraagt zich meestal wel als een mol. Hij ligt goed in de groep en trekt veel de aandacht. Hij is volgens mij ook opvallend veel in beeld.
– In aflevering 1 griste hij de kamersleutels als eerste weg van de kamer waarin een briefje lag met de aanwijzing waar jokers lagen. Hij kon ze echter niet vinden, maar Marlijn had ze wel zo gevonden.
– Wat steeds terugkomt is de letter V: een bloemblad in aflevering 1 dat zich ontvouwt in een V, het VOC-teken komt telkens in beeld en Art vouwt zijn wijs- en middelvinger vaak tot een V als hij twee dingen aan wil duiden.
– In aflevering 3 molde Viktor bij de lasergame opdracht door voor te stellen dat mensen nog niet moesten zoeken naar enveloppen met geld, maar te surveilleren. Dit zou de groep uiteindelijk alleen maar geld kosten. Viktor was de enige die geld binnen haalde bij deze opdracht. Toch zat er opvallend weinig in de envelop: maar € 100. Misschien had hij er wel geld uitgehaald..
– Bij opdracht 1 van aflevering 4 wist Viktor ineens niet meer of New York zijn favoriete stad was. Die fout kostte de groep €250.
– Bij de tweede opdracht koos hij het schaaltje met de bom. Zo had hij geen jokers en vrijstellingen, maar ook geen geld. Hij deelde de informatie met de andere kandidaten, zodat zij de bom niet zouden krijgen. Misschien probeerde hij zich geliefd te maken?

image

Rik van de Westelaken

Rik is mijn tweede verdachte. Hij gedraagt zich naief en veel te onschuldig. Toch denk ik dat er wat meer achter zit. Vorig jaar bleek Suzan namelijk ook de mol te zijn, terwijl niemand haar verdacht omdat ze zo lief is. Wie weet is dat nu weer het geval.
– Bij de lasergame opdracht in aflevering 3 werd Rik al heel snel uitgeschakeld. Het leek er zelfs op dat hij zich opzettelijk liet uitschakelen.
– Bij de tweede opdracht moesten Chris en Rik vanuit de lucht naar een locatie vliegen. Op die locatie hing duidelijk een envelop met geld. Zowel Rik als Chris zijn er voorbij gelopen.
– In aflevering 4 bleek dat de bijnaam van Rik Muis is. Zou dit een aanwijzing zijn?
– Bij de tweede opdracht koos hij het schaaltje met drie jokers. Hij deelde de jokers met Marlijn en ook zou hij een joker geven aan Martine als zij de zwarte vrijstelling niet in zou zetten. Wij wisten ondertussen al dat zij die geeneens had!

image

Carolina Dijkhuizen

Carolina verdenk ik nu nog niet. Ik heb nog niet eens mollenacties van haar in mijn mollenboekje. Ze lijkt een normale kandidaat die goed haar best wil doen. Maar met dit spel weet je het maar nooit..

image

Martine Sandifort

Martine wekt de indruk dat ze een enthousiaste kandidaat is die graag geld in de pot wil brengen. Toch gebeuren er bij haar wel eens rare dingen.
– Bij opdracht 2 in aflevering 2 zat Martine namelijk ontzettend te hakkelen met het doorgeven van de route, waardoor de andere kandidaten in de tuk tuks moeilijk de weg konden vinden.
– Bij de lasergame opdracht werd er veel gemold! Bij deze opdracht laserde Martine Margriet, waardoor zij de zoektocht naar een envelop met geld moest staken. Dit was een heel aparte gebeurtenis.

image

Margriet van der Linden

Margriet is een normale kandidaat die niet echt de aandacht trekt. Ze lijkt haar best te doen, en ze heeft geen noemenswaardige mollenstreken.
– In aflevering 2 zette Margriet een joker in bij de test, die ze van de mol had gekregen. Ze moest toen wel geld uit de pot halen. Niemand merkte het, omdat ze zelf de penningmeester was.

image

Chris Zegers

Chris lijkt me ook niet echt de mol. Ik verdacht hem eerst een beetje, maar nu niet meer. En al helemaal niet meer sinds alle emotie toen Ajouad naar huis moest.
– Bij opdracht 2 in aflevering 3 liep Chris net zo hard als Rik voorbij de envelop met geld. Eigenlijk was die niet te missen..

image

Marlijn Weerdenburg

Marlijn molt er op los! Ik verdenk haar niet meer, omdat ze te veel met mollenacties in het programma te zien is. Ik vermoed dat de echte mol minder getoond wordt dan Marlijn nu.
– Bij opdracht 1 in aflevering 1 leidde Marlijn het andere team af door te staan schreeuwen. Dat was helemaal niet handig.
– Bij de eerste opdracht van aflevering 2 zorgde Marlijn ervoor dat er veel meer geld uit de pot bleef dan nodig was. Ze ging namelijk continu naar de schilderijen in het museum kijken, en dat kostte de groep veel geld. Het ging allemaal nèt iets te vrijwillig.
– Bij opdracht 3 duwde Marlijn hele periodes de kar met winkel spullen niet. Ze liet haar medekandidaten al het zware werk doen.
– Je raad het al; bij de lasergame opdracht nam Marlijn veel te veel risico door over een boobytrap te springen. Ze werd toen uitgeschakeld.

Het wordt vanavond dus spannend wie er allemaal gaan mollen. En wie gaat er naar huis? Eén ding is zeker bij Wie Is De Mol: Niets is wat het lijkt.

Wie Is De Mol, te zien om 20:30 uur bij NPO 1

Advertenties

Eén reactie op “Donderdag = Wie Is De Mol dag #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: