Donderdag = Wie Is De Mol dag #4

Gepubliceerd februari 12, 2015 door pinkpassionbytamara

image

Ja hoor! Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Wie Is De Mol!
Ik ga gewoon weer verder met een lijstje met aanwijzingen en molacties van kandidaten, zoals ik de vorige weken ook al gedaan heb. Als je graag nog de eerdere molacties van de kandidaten wilt lezen, klik dan hier:
https://pinkpassionbytamara.wordpress.com/2015/02/05/donderdag-wie-is-de-mol-dag-3/

image

Rik van de Westelaken

Rik is mijn mol. Ik kan gewoon niet geloven dat hij echt zo naief is en ook nog eens in het spel blijft. Hij strooit bijvoorbeeld rond met jokers, en alleen een mol kan zich veilig genoeg voelen om dat te doen. Volgens mij probeert hij zich hiermee geliefd en vertrouwd te maken bij de andere kandidaten. Bij de kijkers maakt hij zich alleen maar verdachter.
In aflevering 6 kreeg Rik post van de mol (of gewoon van zichzelf). Hij kon twee jokers krijgen in ruil voor €750 uit de pot. Natuurlijk ging hij hierop in en met de hulp van Marlijn verdiende hij twee jokers. Deze keer hield hij de jokers wel voor zichzelf. Misschien om niet te onverschillig over jokers over te komen?
Wat ik erg opvallend vond, was deze aanwijzing: Carolina verdacht Rik en bleef altijd in het spel. Deze aflevering switchte zij naar andere kandidaten en moest gelijk naar huis. De reden waarom zij de hele tijd door ging, was omdat ze de vragen beantwoordde met Rik in gedachten. Dat zou kunnen betekenen dat Rik echt de mol is..

image

Martine Sandifort

Martine vind ik nog steeds geen mol. Ze heeft wel eens verdachte acties, maar echt opvallen doet ze niet. Toch houd ik altijd Susan nog in gedachten, die ook veel mensen niet verdachten omdat ze zo aardig was, maar die gewoon de mol bleek te zijn vorig jaar.
Martine had wel opvallend veel moeite in aflevering 6 met schakelen bij opdracht 1. Voor de rest probeert ze te misleiden door vol te houden dat ze een zwarte vrijstelling heeft.
Martine verdenkt Rik ook, en waarschijnlijk zit ze daarom nog in het spel.

image

Margriet van der Linden

Ook Margriet valt totaal niet op als kandidaat. Ze lijkt haar best te willen doen en echte molacties kan ik niet 1-2-3 ontdekken. Toch was zij diegene die bedacht een E voor het geldbedrag te zetten bij de eerste opdracht van aflevering 6. Het had veel gemakkelijker gekund met een komma en een streepje erachter..
Ze verdenkt Chris, Rik en Marlijn, dus ze vult ook antwoorden in op de test over Rik. Dit leidt weer tot de conclusie dat Rik de mol zou kunnen zijn.

image

Chris Zegers

Chris heeft wel wat aparte acties in het spel. Zo dacht hij veel te ver door bij de eerste opdracht van de vorige aflevering met de helikopter. Hoe zou een getal nou kunnen staan voor een oud-winnaar van Wie is de Mol?
Toch ging hij niet voor jokers bij de tweede opdracht. Hij koos een keer voor de groep. Helaas voor hem werd hij alsnog verdacht van mollen door de andere kandidaten.
Chris verdenkt Margriet en de vorige aflevering ook Carolina nog. Misschien gaat hij er vanavond uit?

image

Marlijn Weerdenburg

Normaal gesproken kan ik een lange opsomming maken met mollenstreken van Marlijn, maar deze keer niet. De vorige aflevering heeft ze alleen de andere kandidaten geld afhandig gemaakt door geld uit de pot te ruilen voor een joker, die ze nu nog steeds niet heeft.
Ze verdenkt Chris, en aangezien dat een mannelijke kandidaat is, is dat misschien de reden dat zij nog in het spel is. Carolina had namelijk de test ingevuld op Martine, Chris en Margriet, en zij had ook nog eens te veel gespreid.

Het wordt zeker weten spannend wat er vanavond allemaal gaat gebeuren. Er zijn steeds minder kandidaten, en het wordt steeds ingewikkelder om alles goed te kunnen volgen.. Kijken dus!

Wie is de Mol, te zien om 20:30 uur bij NPO 1.

Advertenties

3 reacties op “Donderdag = Wie Is De Mol dag #4

 • Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  %d bloggers liken dit: