Etos Pizza Blush

Gepubliceerd februari 21, 2015 door pinkpassionbytamara

image

Toen ik de Blush Powder van Etos voor het eerst zag, was ik enorm enthousiast. Hoe cool is dat? Een blush in de vorm van een pizza. Allemaal verschillende kleurtjes blush, en een highlighter, die als tien stukken pizza gesneden waren. Zou de blush net zo fijn zijn als een lekker pizzaatje?

image

Etos Blush Powder, nr. 001.

Het deksel gaat open, en daar komt een pleistergeur je tegemoet! De blush heeft een nogal vage lucht, die me doet denken aan de pleisters van Hansaplast.. Ik kon er wel om lachen!
De kleuren blush die in het palet verwerkt zitten zijn: roze/rood, beige, witte highlighter met glitters, knalroze en perzikroze. Ik was erg benieuwd of die allemaal tot een mooie kleur zouden mengen.

image

De blush geeft veel poeder af, dus je moet je blush kwast wel even aftikken. Later blijkt dat het nog beter werkt om het poeder er uit te blazen. Anders heb je wel erg rode wangen!

image

De blush brengt een beetje vlekkerig aan. Je hebt al snel een rode streep op je wang, of een roze op je andere wang, omdat de poeders niet blenden met elkaar. Het is heel moeilijk deze blush fatsoenlijk en zonder vlekken aan te brengen, en daarom ben ik hier geen fan van. Een pizza blush is prima, zolang de kleuren maar mengen. En absoluut geen strepen op je wangen maken! Zelfs met foundation is de streep niet helemaal weg te blenden..

Erg jammer dus dat de blush niet goed blendt en vlekken maakt. De highlighter is wel fijn, en als je die met een klein kwastje gebruikt, is die prima op te brengen. Ook de wat lichtere tinten blush zijn zo te gebruiken. Toch had ik meer waar voor mijn geld verwacht!

Etos Blush Powder, te koop bij Etos voor €4.99

Advertenties

3 reacties op “Etos Pizza Blush

 • Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  %d bloggers liken dit: