That ’70s Show wordt That ’90s Show!

Gepubliceerd april 7, 2015 door pinkpassionbytamara

image

Op Ashton Kutchers website las ik een ontzettend leuk bericht:
Eric, Donna, Hyde, Fez, Jackie en Kelso komen weer bij elkaar! That ’70s Show wordt That ’90s Show!

image

Wie heeft er niet gekeken naar That ’70s Show? Het blijft sowieso één van mijn favoriete programma’s. Eric en Donna die buren van elkaar zijn en dan weer wel en dan weer niet een relatie met elkaar hebben, Fez die achter de meiden aangaat (maar nooit succes heeft), Hyde die zijn eigen gang gaat en niet bang is om in de gevangenis te belanden, en de bitchy Jackie die een knipperlicht relatie heeft met de domme Michael Kelso.
De acteurs weten deze typetjes zo goed neer te zetten in een jaren 70 setting! Ze passen allemaal perfect bij elkaar!

image

De show heeft jaren gelopen omdat het zo’n groot succes was. Iedereen kon zich wel herkennen in één van de karakters. Humor speelde ook een grote rol in deze show. Kelso was altijd degene met de meest domme acties, en de jongens hielden altijd een Wheet Circle (zie de foto hieronder). Soms rookten de meiden een sigaret mee, en soms namen hun ouders zelfs deel!
En wat heb ik genoten van de geweldige uitspraken van Red Forman, de vader van Eric. Om “I’ll put my foot in your hole” kan ik nu nog lachen!

image

Ik ben dus erg benieuwd naar het vervolg op deze serie. Topher Grace (Eric), Mila Kunis (Jackie), Ashton Kutcher (Kelso), Wilmer Valderrama (Fez) en Danny Masterson (Stephen Hyde) gaan hoe dan ook door met de serie. Laura Prepon (Donna) heeft al getekend voor vier afleveringen, maar ik hoop dat ook zij van de partij is als deze serie verder wordt uitgebouwd. Ik kan niet wachten tot That ’90s Show op tv komt!
En hoe leuk is het dat Mila en Ashton ondertussen in het echt een baby samen hebben? De vonken zullen er wel vanaf spatten!

Ga jij ook kijken naar That ’90s Show?

Bron foto 1
Bron foto 2
Bron foto 3
Bron foto 4

Ik kom er net achter dat het helaas toch een 1 april grap is, hoe jammer! Zou dit niet geweldig zijn geweest?! Om het ook te zien klik je op de bovenste link van deze pagina en scrol dan helemaal naar beneden…

Advertenties

Eén reactie op “That ’70s Show wordt That ’90s Show!

 • Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s

  %d bloggers liken dit: