Essence Mattifying Compact Powder

Gepubliceerd april 26, 2015 door pinkpassionbytamara

image

In mijn shoplog van een tijdje terug was hij al te zien: de Mattifying Compact Powder van Essence. Ik kocht dit matterende poeder in de kleur Pastel Beige, nr. 11.

image

De verpakking is heel simpel. Je kunt het saai noemen, maar ik vind het wel fijn. Het deksel is bijvoorbeeld doorzichtig, zodat je altijd kunt zien wat er in zit. Ook ligt hij fijn in de hand.

image

Het poeder zelf vind ik heel leuk! Het huidskleurige poeder is opgevrolijkt met leuke lijntjes (die je al snel in het gebruik niet meer ziet). Ook komen er geen korreltjes poeder vanaf. Het is dus een stevig geheel.

image

Op de foto hierboven staat een swatch van het mattifying powder. Poeder wat is aangebracht is namelijk heel moeilijk te fotograferen.. 😉
Het poeder kun je normaal op de huid aanbrengen met je kwast zonder al te veel product te verspillen. Het poeder van Essence zie je niet zitten en benadrukt velletjes absoluut niet. Het matteert goed in één keer en blijft lang zitten. Je foundation blijft er ook nog eens beter van zitten!

Essence heeft dus een geweldig matterend poeder in haar assortiment wat ook helemaal niet duur is. Dit is mijn favoriet!

Essence Mattifying Compact Powder, te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €2.89.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: