Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner

Gepubliceerd juni 3, 2015 door pinkpassionbytamara

image

Hoe fijn is het om een goede eyeliner te vinden die ook nog eens budget-proof is?! Vandaag laat ik je de Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner zien van Miss Sporty, een nieuwe eyeliner die super goed werkt!!

image

De verpakking is heel leuk gedaan. Twee kattenogen met enorme wimpers kijken je aan en overal staan er kattenpootjes en hoofdjes in het zilver gedrukt. Cute!

image

Maar goed. Het gaat natuurlijk om de eyeliner. Het is een vilten stift die een dunne punt heeft. Soms werken vilten stiften goed, en soms zetten ze alleen maar dikke lijnen. Ik hoopte natuurlijk op het eerste!

image

De swatch viel me tegen. Je kunt er inderdaad dunne lijntjes mee maken, maar de kleur is allesbehalve intens zwart. Eerder een zweem grijs! Onwijs balen, dacht ik!

image

En nu? Met een complete ooglook met oogschaduw trek ik in één keer een lijntje die intens zwart is. Heel apart, maar met deze eyeliner is niets aan de hand zolang je maar oogschaduw gebruikt. Dan brengt hij heel goed aan en blijft hij de hele dag zitten.
Maar pas op, wanneer je een dagje zonder oogschaduw wilt kun je beter een andere eyeliner pakken. Anders krijg je er maar moeilijk een lijntje op en knoeit het alle kanten op!

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over deze eyeliner. Ik draag toch bijna altijd oogschaduw en dan is hij zeker geschikt!
Ben je dus nog op zoek naar een goede en goedkope eyeliner? Dan kan ik je de Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner aanraden. Deze is te koop voor €3.49 bij Etos.

Eén reactie op “Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner

  • Plaats een reactie