Essence all about candies eyeshadow

Gepubliceerd januari 22, 2015 door pinkpassionbytamara

image

Essence all about candies eyeshadow, normaal €3.59, maar nu in de sale voor €1.79!

image

Dit super leuke oogschaduw palletje van Essence heb ik al een tijdje in de gaten gehouden. Vorige week was het dan zo ver: hij was afgeprijsd met 50% korting! Voor ik het wist stond ik hem al af te rekenen bij de kassa zodat ik nu in de candy sferen een ooglook kan maken!

image

Er zitten zo veel verschillende mogelijkheden in dit pallet: je kunt voor felle kleurtjes zoals groen en blauw gaan, maar ook een schattige ooglook creëren met de roze en perziktinten. Voor ieder wat wils dus!

Wanneer je het doosje openmaakt komt je ook een zoete lucht tegemoet. Blijkbaar heeft Essence de oogschaduws nog een snoepjesgeur gegeven ook! Heerlijk..

De oogschaduws zijn maar een beetje korrelig, ze smeren lekker uit op je huid.
De swatches zien er zo uit:

image

Zonder flits

image

Met flits

De flits maakt gelijk een stuk duidelijker dat er verschillende soorten oogschaduw in het pallet verwerkt zijn. De blauwe en groene oogschaduw hebben een metallic glans en de gele, roze en perzik tint glinsteren vrolijk. De paarse oogschaduw is een matte tint.

Als basis voor mijn ooglook heb ik de frisse groene oogschaduw gekozen.

image

Daarna heb ik de blauwe oogschaduw goed geblend aan de buitenste ooghoek en voor de helft in de arcadeboog. Tot slot heb ik de gele tint in de binnenste ooghoek aangebracht en gebruikt om mee te blenden.
Als de eyeliner en mascara er bij opgebracht zijn, is de ooglook compleet en ziet het er zo uit:

image

Oog producten: essence hello autumn eyebrow set, hema eyeshadow base, essence all about candies eyeshadow, catrice liquid liner waterproof, catrice made to stay inside eye highlighter pen, L’Oréal volume million lashes mascara.

Ondanks dat de groene kleur oogschaduw werkelijk prachtig is, vind ik het jammer dat je de verschillende tinten oogschaduw eigenlijk niet van elkaar kunt onderscheiden. Het gele licht nog een beetje op, maar van de blauwe kleur is niets meer te zien. Hoe het dus blijkbaar werkt bij dit pallet is dat je één kleur moet kiezen, en daarbij moet blijven. Het pigment van de oogschaduws is bij de swatches beter te zien dan wanneer je het ook daadwerkelijk draagt.

Toch weet ik zeker dat ik de oogschaduws nog ga gebruiken, want die lieve lichte tinten vind ik toch wel heel erg mooi!

3 reacties op “Essence all about candies eyeshadow

  • Plaats een reactie