Throwback Thursday

Gepubliceerd maart 12, 2015 door pinkpassionbytamara

Wat vergeet je nooit meer uit je jeugd? Die vraag stelde ik mezelf, en ik kwam op een paar hele leuke dingen waar ik vroeger mee bezig was. Dus ben je een kind uit de jaren negentig? Dan zul je dit geweldig vinden.

Furby

image

Bron foto

Had jij vroeger een Furby? Ik helaas niet, maar ik wilde er altijd wel graag één. Al mijn vriendinnen hadden een Furby waar ik ook mee speelde. Nu heb je digitale furby’s die je kunt aansluiten op de computer en met een app kunt besturen, maar de ouderwetse, mechanische Furby vind ik het leukst!

Het McDonald’s spel

image

Bron foto

Dit spel heb ik zo ontzettend vaak gespeeld! Je kunt het nu nog spelen op spelletjeswebsites, omdat het spel zo populair is. In dit spel mag je een McDonald’s filiaal runnen door graan te verbouwen, koeien te ‘kweken’ en te zorgen dat er genoeg hamburgers worden verkocht. Ik heb trouwens nooit het spel uit kunnen spelen, omdat mijn filiaal altijd failliet ging. 😉

Diddl

image

Bron foto

Wie heeft er vroeger geen Diddl blaadjes en spullen verzameld? Tien jaar geleden was het helemaal hip, en was bijna alles te koop met Diddl er op. Het was onwijs leuk om met vriendinnen Diddl papiertjes te ruilen!

image

Bron foto

Mijn favoriete Diddl karakter was het lieve beertje Pimboli.
Helaas heb ik mijn Diddl spullen niet meer, en daar heb ik nu nog spijt van!

Sabrina the Teenage Witch

image

Bron foto

image

Bron foto

Toen ik een jaar of acht was, keek ik altijd naar Sabrina the Teenage Witch op Nickelodeon. Het was een leuk kinderprogramma met veel spreuken die mis gingen en een pratende kat. Precies goed voor die leeftijd!

image

Bron foto

En natuurlijk vond ik de pratende kat Salem het leukste!

Glitterlijm

image

Bron foto

Met dit soort glitterlijmpennen heb ik zo vaak geknutseld! Alles kwam onder de glitters te zitten, maar voor het plezier maakte dat niets uit!

Heb jij hier nog dingen tussen zien staan die jij vroeger had of deed?

2 reacties op “Throwback Thursday

  • Plaats een reactie